Efter regn kommer solsken


Varje hinder i livet går att ta sig förbi.
Bakom mörkret finns solen och ljuset.
När allt känns tomt och kallt, när ensamheten smyger sig på; så kommer känslan inte bestå för evigt.

Blogga

Jag har tänkt så länge nu att jag ska börja blogga.. Förut bloggade jag på ungdomar.se, men nu känner jag att det räcker med en blogg för på um blev jag väldigt negativt påverkade i många fall. Um gjorde även att jag fann en vän för livet, sidan har hjälpt mej framåt och fantastiska männsikor där har varit ett stort stöd för mig. Men nu vill jag stå på egna ben och alla får läsa vad jag tänker och tycker här istället.
En annan bra sak jag tänkt med bloggandet är att jag ska börja skriva "Jag är bra-bok" igen. Jag vill även inspirera dig att också börja göra det för att stärka självkänslan.

Man skriver eller tänker sig tre rubriker:
Bra, Tack och Hjälp.
Varjekväll ska man försöka komma på tre saker man gjort bra. Då snackar jag inte om prestationer " jag har dammsugit mitt rum" utan mer, "jag kände mig fin idag" eller "jag tränade inte efter maten fast jag hade ångest".
Sen är det tre saker man ska tacka för, vi männsikor borde verkligen lära oss uppskatta saker mer, man gör dte bara när dte är försent så det här är en bra metod. Ex: "Tack för att du är så omtänksam emma".
Till sist är det tre saker man ska be om hjälp med exempelvis "hjälp mig att gilla min kropp".
OBS I Jag är bra-boken får inga negativa saker ingå!

RSS 2.0