Oersättliga du


Om du någon gång tänkt, eller tänker just nu, eller kommer tänka.. "nu ger jag upp mitt liv är värdelöst". Tänk då en gång till. Du är unik, det finns ingen som du. Du är omtyckt, din familj och dina vänner älskar dej.
Ingen kan ersätta dej, ingen glömmer dej.
Alla människor har jobbiga perioder, men komihåg det blir bättre. Det finns ett ljus i tunneln.


Om livet inte vore värdelöst och jävligt ibland, hur skulle vi då riktigt kunna uppskatta när det är kanonbra, frid och fröjd. Gör du det? uppskattar du livet när det är så där härligt?
Jag kommer på mig själv ibland mend att inte göra det. men vi måste ta vara på alla fina stunder alla underbara ögonblick. Jag vill inte uttala mig om at "man lever bara en gång", men en sak vet vi säkert, en dag kommer vi dö. Du och jag kommer dö, och vi vet inet när. Så ta vara på livet, framtiden kommer bli öjus om du vill det och kämpar för det.
Du klarar det, vi klarar det.


"It can only get better"

Du är du, och du är värdefull

Du är värdefull, du är betydelsefull och du har en uppgift, gör ditt liv så bra som möjligt för dej och din omgivning. Gör sånt du mår bra av, ta vara på din tid. Du vet aldrig när livet tar slut, det skrämmer mej.
Glöm inte att du kommer dö en dag, förlåt, men dte är sant. Det sägr jag för att du kan inte slösa din tid. När du är 80 ska du inte sitta och ångra att du inte åt den där semlan eller chokladkakan. Ingen tycker om en mer för att man väger några kilon mindre.
När jag var hos farmor för några dagar sen sa hon " vi går till affären och köper nått gott", jag protesterade, men sen tänkte jag, va fan! kJag älskar min farmor fast hon har några kilon extra och hon älskar mej som jag är, och mina vänner skulle inte överge mej om jag går upp i vikt. Jag är värd att äta och dte var skitgott, du är också värd att äta för dte är skitgott! Var inte rädd, du klarar det! Du och jag tillsammans klarar det.

Kramar !


My life would suck without you


Inställ dina personliga inställningar

Om man tänker positivt blir livet lite lättare. Jag försöker installera mina inställningar haha, åt det positiva hållet. Det är svårt ibland, men om man tänker efter, riktigt känn efter, så är livet inte helt dumt.

Tänk hur många förutsättningar vi har! Vi går i skolan och lär oss massa bra och har en familj och hem (förhoppningsvis) Inte alla men många. De som inte har de grundläggande förutsättningarna tycker jag verkligen synd om, men deras inställning till saker och ting kan verkligen förändra deras tillvaro.

Vi har alla makt att ändra vår tankeverksamhet och se olika företeelser ur ett ljust perspektiv, om vi bara vill och försöker. 

Du kan göra diit liv bra, du SKA göra ditt liv bra, för du förtjänar att ha det kanonbra!


It's my life

Frihet ?

Vad är frihet för dej?
Frihet för mej är när man kan göra vad man vill utan att följden blir ångest gånger tusen. Jag kan säga så här, dte går framåt. Igår var jag väldigt ledsen över morfar, men jag försöker verkligen klara mig genom det här, jag vet att han aldrig kommer tillbaka.

men till ämnet, jag äter i skolan, jag äter hemma och ibland äter jag mer än jag "ska". Jag vet att jag behöver mat för att fungera, jag vet att jag behöver mat för att må bra och jag vet, JAG VET! Att om jag inte bestämmer mej på riktigt nu, nu nu kommer det kanske inte bli riktigt bra och min kropp kanske inte kommer funka och jag vill ha barn. Inte nån unge nu, men sen.  Ni fattar.

Herregud, allt vore så mycke tlättare om man inte behövde tänka på mat. Min bror åt glass igår, då tänkte jag, jag älskar honom. Jag älskar honom precisprecis som han är, för att han är han, han kanske käkar ett glasspaket men, so what?
det är hans person som gör att jag älskar honom.

Varflr skulle våra medmänniskor inte tänka så om oss?
varför ska nånting kännas förbjudet? Varför blev det så? Är det trovärdigt?

Dessa "bantningsexperter" hit och dit, tänk efter. Ser du ut som de på du är vad du äter? NEJ! säger du ja på den frågan så undrar jag, har du ett bmi på över 24?
väger du 150 kg? Nej kanske inte? T
nk logiskt min vän, dessa tips gäller inte dej.
Du kan äta ofiberaktiga livsmedel, du kan äta kolhydrater, fett och allt. Och det är inet bara så att du KAN göra det, du MÅSTE! Kroppen behöver alla näringsämnen för att kunna tillgodogöra sig livsmedlen och för variation. Ja, jag vet c-vitamin är vattenlösligt, men det är många vitaminer som kräver en mängd fett för att kroppen ska ta upp det.
fett är inet farligt, utan livsnödvändigt, utan fett dör vi. och du är värd att leva, här och nu.
Fight!


"Would you know my name, if I saw you in heaven?"

RSS 2.0