Bloggerskan

Nån som märkt hur duktig jag blivit på att blogga =) Och J är flitig på att kommentera, tack!


Läggdax nu, ciao

Måndagschoklad

Tänkte bara informera världen om att jag nyss åt en 200g chokladkaka.
Har alltid undrat hur fazer mjölkchoklad smakar.. den var relativt god, men marabou är oslagbara!

Nu vet ni det. Kanske inte värsta grejen, men jag hoppas nån mer känner sig pepp på att leva livet.
jag mår ganska bra nu =) och jag är varm, så skönt!
Höll på att frysa ihjäl före.. Tror det ör nå fel på min blodcirkulation. Det är fel på det mesta känns dte som, men det ska bli ändring på det. Om jag fortfarande kan förbättra förutsättningarna för min kropp, vill tro att jag kan det.

Läkarna sa förut att om jag dricker mjölk och äter kalcium kan jag rädda mitt skelett fortfarande, annars är det kört och mina ben kommer gå av som pinnar om några år, vilket medför att jag aldrig mer kan tävla i min sport, utan måste hålla mig lugn hela livet. Vilket jag INTE vill. Värt att kämpa för hörrni! Jag har redan tydliga cellskador, vilket de såg när jag röntgade mig, min kropp har fått lida sjukt mycket, så dumt!


Kramar mina änglar! Take care!

Konsekvenserna som består, för livet!

Jag vill tacka dej J S, min favvo frisör, nu hoppas jag att du är säker på att jag vet vem jag syftar på. Tack, för att du tar dej tid, tack för att du stöttar mej, tack för att du berättar att de är okej, okej att äta choklad, naturgodis och pizza, allt! det känns så mycket bättre när man får höra att vi är fler.
Vi är många som har det jobbigt, men inget för förbjudet, vi kan klara det, tillsammans!

Tack så mycket gumman för ditt stöd.Jag ska inte falla tillbaka till helvetet igen, jag ska fortsätta kämpa, även om dte är tungt, det går. Mitt liv ska inte bli helt totalt förjävligt igen. Jag ska inte tillbaka till ätstörningsenheten, åka taxi varje dag, äta exakta tider och mängder, vila efter varje måltid och inet ens få gå på stan eller träna. det är inet livet jag vill ha.
Inte du heller.
Ingen av oss. Det är inet värt att svälta ihjäl sig, och för vems skull gör man det? Har du funderat på det nån gång? För dej är ingen jävel som tycker omdej mer för att du är så mager att du håller på och dör, din organ kollapsar och ditt hår låsnar, din mens försvinner och dina händer är blå.
Vackert?
nej inte en enda människa med normalt förhållande till mat tycker ABSOLUT inte det, fråga vem som helst.


Du duger precis som du är. Tack för att du läser min blogg, tack kära vänner.

Natti natti, läggdax nu.


When nothing else matters

När livet är förjävligt, kom då ihåg..

När din världen rasar samman... när du vill ge upp.. när du ger upp hoppet... När du håller på att ge upp ditt liv. Jag hoppas av hela mitt hjärta att du aldrig kommer känna så, men om.
Kom då ihåg, kom ihåg att du inte är ensam, komihåg att du är betydelsefull och att du finns för att tillföra världen nånting gottt. Komihåg att du kan göra skillnad.
Det finns så mycket i livet, så du inte upptäckt än, om du ger upp så kanske det är försent sen. Men nu är det inte försent, du klarar det, jag tror på dej.

Jag och J. konstaterade idag att, i dagsläget är det precis på gränsen, men vi kan få barn, vi kan bli med barn. Jag vill ha barn nån gång, inet nu, men jag vill inte sabba mina framtida chanser.
Men om, om jag eller J faller tillbaka, inte äter, svälter oss igen, blir levande döda, så kommer vi förmodligen inte kunna få barn.

Det finns så mkt min vän, så mkt, låt inte din kropp ta stryk, låt inte dina organ kollapsa, låt inte dej själv lida.
Du väljer, jag vet hur sjukt svårt det är för jag har dragits med äs i 4-5 år.
Jag vet.
Men det är bara du som bestämmer, du kan ändra ditt liv, nu, ta tag i det nu.
Sen är det försent.In a perfect world

Make you that much stronger

Du är stark, du är bra, du är värdefull, för att du är du! Glöm inte det!


kram

I'm sorry I can't be perfect

Jag är rädd, för för att svika mig själv.
 Försvinna in i mörkret, försvinna för alltid, igen.
Jag vill inte, men jag vill.
De skär i mig.

Va du än gör, ge inte upp, ge aldrig upp! Det finns någonting annat, någonting bra, lycka.
Ett lyckligt liv. För att du är värd det.


I tried to hold on but it hurts to much

Godisråtta

Vill bara berätta att... herregud, jag tror jag nästan ätit ett kilo naturgodis idag, och det var sjukt gott! Ingen kan väl påstå att dte är supernyttigt att äta sånna mängder, men jag vill att du ska veta att du är värd att äta också, det är ingen fara. Kan jag så kan du!

Låt inet regler och "förbjudet att äta listor" begränsa ditt liv! Du är värd att äta och man kan äta allt i rimliga mängder! ALLT! det betyer inte att man ska äta mc donalds och chips och ligga i sängen varje dag, och det betyder inte att man ska leva på sallad. det finns något i mellan, något lagomt, som jag tror de flesta skulle må bäst av.

Mitt liv är mycket allt eller inget, men jag försöker verkligen tänka att "lagom är bäst" för så är det ju.Ta hand om dej, du förtjänar att må bra! glöm aldrig det!

What doesn't kill u makes you stronger

Sry mates, känner tat jag inte skrivit på jättelänge. Men det är galen, jag kommer hem så sent på dagarna och har pluggat till nu. Jag vill inet att ni ska känna er dåliga på nått vis för att jag pluggar ihjäl mej. Men dte här är bara tillfälligt, för dte är extra viktigt nu, såde så.

För tillfället är jag rädd att min mage hållerpå att kollapsa, mamma säger att den är konstig för att jag inte ätit förut, har ju haft ätstörningar i några år. Snälla ni, tänk på konsekvenserna, INGEN kommer undan utan konsekvenser. Jag är glad att jag fått tillbaka mitt hår. Men mina tänder knakar som en gammal gubbes när jag äter. MJÖLK var ordet, mjölk, så otroligt viktigt! det innehåller så himla mkt bra.
Hoppas du kan ta åt dig av mina ord, för jag ljuger inte för dej, jag är i samma situation, men känner inte lika mkt ångest längre och dte är guld värt. Det är värt att kämpa nu för att förbärttra ditt liv för alltid.
-vad vill du med ditt liv?
Du vill må bra, innerst inne, jag vet det.
Och du vet,lika väl som jag att dte bara finns en väg som är rätt. Ät mat min väl, och ta iut med dina verkliga och bakomliggande problem.
Du är guld värd!

Kramar från mej till dej

<3<3

Us against the world !!

Vill bara berätta att jag köpt en chokladhare, äntligen har de kommit, det var ju ett tag sen man kunde köpa chokladtomtar.. :) haha.

Det jag vill säga är att, vi är värda det, vi är värda att äta, tveka inte. Kämpa, dte blir bättre, jag lovar. Jag har gått upp i vikt, för jag känner ingen glädje för träningen och jag äter mer choklad än någonsin, men nånstans så mår jag bra i det. Jag har tvingat och släpat mig till träningen tillräckligt länge, jag mår inte bra av det. Det räcker.

Men många tänker då... ingen träning=mindre mat. och NEJ så är det inte, kroppen behöver fortfarande näring, varje sekund, även när du sover så är kroppen i behov av näring vilket ör lika med mat.


Choklad innehåller ju inte så mkt näring, dte är helt sant, men om dte gör mej glad.. och dte gör dej glad, om dte är gott. Varför ska vi inte äta det då? Varför ?

Om man äter 200 g choklad, då är det helt totalt omöjligt att ens gå upp 200 gram i vikt.
Om man äter 500 gram, kan man inte gå upp ett halft kilo av det. Nej, tänk inte på det, skit i kalorier. Jag försöker sluta räkna helt, det är bara nått som nån har kommit på. Vad spelar det för roll? Kcal= energi.
Hur ska vi avra glada och orka leva om vi inte har energi?
Varför är många med ätstöringar depprimerade och vill dö? Engergibrist bland annat? Eller vad tror du?

kroppen funkar inte, hjärnan funkar inte. kroppen äter av sig själv för att överleva, den äter av musklerna, den äter av levern och den äter av... din hjärna.

Snälla tänk en gång till.
Du är värd mycket! Du förtjänar att må bra <3


Us against the world

NI är lycka !

Såg precis att jag hade rätt många läsare idag! Jag blev så glad tack kära ni!
Det är NI som göra att jag fortsätter skriva. Tack igen! Föresten, om du känner någon med ätstörningar, skulle jag vilja be dig om en sak, snälla länka min blogg till den personen. Alla behöver lite peppande ord. Det skulle jag behöva under min tid, som det var oerhört jättejobbigt.

Om jag endast lyckas hjälpa en enda person att förändra ett negativt tanke mönster är jag helnöjd, hoppas på fler. Önskar er all lycka ju! Jag kanske borde bli psykolog haha. Det här är ju lite kognitiv terapi (förändring av tankesätt, ett psykologiskt perspektiv).
Du är guld värd.


kramar

Möjligheter

Go natt, ska sova nu. Vill bara säga..
Imorgon är det en ny vecka, en ny dag och nya möjligheter att förändra livet till någonting bättre, dte är bara du som bestämmer. Du äger din kropp och själv, du kan förändra din framtid, om du vill.
Du kan!
Livet är till vad man gör det, vi har alla olika förutsättningar, men DU kan.


go natt min älsklingar! hehe


Sweet dreams are made off these..

RSS 2.0