Nu eller aldrig!!

Nu jävlar, jag vet jag har sagt dte många gånger, men nu ger jag järnet! Även om min mage är svälld och jag känner mej stor ibland så ska jag bli frisk! NU ska jag må bra för första gången i mitt liv! Har slösas tillräckligt med tid. Det går att bli bra och jag ska klara det, du ska klara det! För du är stark! Nu kör vi! ÄT det är enda sättet, första steget. ¨
Det har hänt mycket jobbiga saker i mitt liv och jag tror att de enda sättet att bearbeta är att prata om det och försöka förstå varför... ja varför..

Fight!

Kramar

Du kan också bli frisk

Såg ett program på uppdrag hormoner om en tjej som lidit av anorexia. Hormonerna produceras utifrån vår kost och hälsa, det är mycket viktigt och en del av puberteten. Har man äs kan man stanna denna produktion av hormoner. Jag vet själv hur det är, eftersom jag många gånger har fått höra att jag ser ut som en tolvårng i kroppen. Och det är INGEN komplimang, när det har gått 6-7 år och man fortfarande ser ut som ett barn, när man borde vara kvinna, när kroppen inte fungerar ordentligt och man mår dåligt, då är det något fel. 
Det kan ju tillochmed hända att man inte får tillbaka mensen och inte kan få barn!
Vad vore värre? För mej är det en big deal, det beror ju på hur man ser det, men det är något att kämpa för! För det beror bara på dej själv.

 se klippet på http://ur.se/MediaPlayer/Templates/MediaPlayerPopup.aspx?id=113619


Hon upptäckte dock att dte inte var värt det, att hon ville ha former och vara som alla andra.. Hon fick hjälp ganska snabbt. Det är mycket viktigt, så ta chansen! Gör någonting bra av ditt liv, låt inte äs förstöra dej! Du är värd så mycket mer!!


<3<3

Nina frisk- våra sjuka liv?

Nina frisk. Jag. Herregud, jag såg filmen nyss. Det är skrämmande hur lika vi är.
Familjekaos. Ingen pappa. Mammans priortierngar.
Alkohol.
Leker runt, nya killar.
Kärlek, för en gång skull slår kärleken till. 
Satsar, ger upp hela livet. Leende, lycka hopp!
Tillförlit, tror på förhållandet, då känner personen inte lika tillbaka.
Tårar.
Sviken igen.
Insikt.


Ja, det är inte lätt när det är svårt, men skönt när det går. Och jag vill säga Er, det går! Du kan, jag kan! Man kanske inte kan ändra sin familj, sin omgiving eller få de vi älskar att älska oss. Men vi kan älska oss själva och göra det bästa utifrån våra förutsättningar!
Ta hand om dej!


You are my angel, you're my darling angel

Tips för att du ska må bra

Dagens tips:

Se till att ha saker att se fram emot.

Ha mål, ha drömmar och uppfyll dem!

Umgås med vänner.

Begränsa dej inte, lev livet fullt ut!

Ät vad du vill, när du vill, men inte jämt.

Se till att du mår bra både fysiskt och psykiskt, ex träna för att du vill det, om din kropp mår bra av det.

Ge dej ut på äventyr, upptäck vad som gör dej glad och vad som betyder något för DEJ.

Skippa personer som har dpåligt inflytande på dej.

bränn kaloritabellerna.

Slå sönder vågen med en hammare.

Kolla inte i tidningar som visar på "skönhetsidealet", det suger! Onaturlig och skrämmande.


Bra, då var du på väg åt rätt håll :)

Kramar, go natt! Vi hörs snart igen!Var glad alla dar, hjärtat ingen vinter har


Standing on top of the World

Nu var de länge sen jag bloggade.. hoppas ni inte gett upp, för nu är jag minsann tillbaka, back on track. Har haft det lite jobbigt, men nu har dom fattat att det är allvar och jag kommer förhoppningsvis få hjälp.
För övrigt kan jag uppmutra er med att jag har ätit massa naturgodis och lite chips idag, det var gott! Och jag kände mej lite fri:D så skönt! det går vet ni, man överlever! Överkom dina rädslor, våga fightas md ångesten, då du! Då kommer livet bli bra! Det gäller bara att ta steget. Jag tror jag är redo nu, vill du hålla min hand och följa med på stigen, stigen mot livet, mot lyckan.
Det här är vändningen!When it was gooood

RSS 2.0