Jennifer

Vill bara säga att du betyder jättemycket jen! Tack för allt stöd, tack för att du är du. Tack för att du står vid min sida. Tack för att du uppmuntrar mig, tack för att du uppskattar mej.
I flera år har vi kämpat tillsammans, vi ska vinna, ana ska inte få ta våra liv. Ätstörningen är vår fiende inte vår vän, den vill döda oss, men den ska inte få göra det, vi ska kämpa tills vi är fria.
Tack <3Vill tacka alla som spanar i min blogg också<3 Tack, utan er vore bloggen värdelös. Men eftersom du är här, känner jag att den är värd att lägga ner tid på. Tack.

BOTA SIG SJÄLV


Kan man bota sig själv? Avgör själva.
Jag läser psykologi A och rekommenderar denna video serie. Mycket intresant mina vänner =)

http://www.youtube.com/watch?v=I1w93DuDZ6c&feature=related

Take care <3

Attention please, viktigt viktigt

Känner att jag är lite dålig på att blogga sry. men dte är så sjukt mycket nu.
Men jag ska då säga några kloka ord till dej.

Jag börjar verkligen, VERKLIGEN försöka ta vara på livet, jag menar, tänk om jag dör imorgon vad har jag då haft för nytta av att hoppa över den där måltiden eller den där chokladkakan, varför ska jag inet få göra sånt som jag innerst inne mår bra av? Ingen tycker om en mer för att man väger ett kilo mindre hit och dit. Det syns inte, det är inte så att chokladen eller vad det nu är lägger sig dirakt på magen..
Tänk realistiskt och använd ditt förnuft för du är en begåvad människa, tro inget annat. Och dessutom blir allt, precis till vad man gör det.

Om hm.. ett halvår, nja lite mer, då ska jag åka på studieresa och då mina vänner, ska jag må bra, jag ska inet tänka på mat. det kommer bli mitt livs äventyr och då ska inte tvångstankar och ångest stå ivägen. Nu är det skärpning, nu! sen kanske inet finns. NU eller aldrig, jag vet att du klarar det. För tillsammans är vi starka.
Ingen ska få bestämma, vi ska göra sånt som får oss att må bra och bli lyckliga.

Mat ingår i många sociala situationer och jag är så fucking trött på att hitta på anledningar när vänner frågar om jag vill med och fika eller så.

Vi lever här och nu, det är en gåva och det kommer med all säkerhet ta slut. Du kommer dö, och du kan själv påverka när, men jag hoppas verkligen att du gör något bra av ditt liv, jag var på väg att ge upp. Men nej, jag är värd mer än att slänga mej framför ett tåg, du är värd mer!
Livet är fullt av överraskningar.

I helgen har jag umgåtts med en kille som får mej att må bra, jag har ätit choklad och jag har druckit alkohol. jag har inte tränat ett dugg utan mest suttit ner. Men vet du, det är ingen fara. Jag är ganska säker på att jag gått upp. Men hey, jag är "typ vuxen" och min kropp funkar inte som en kvinnlig kropp borde. Och jag vill kunna få barn i framtiden, skärpning.

Punkt slut för idag, tack för att du kikar i min blogg, hoppas av hela mitt hjärta att mina ord kan påverka nån där ute positivt. Krams <3"It's not a cry that you hear at night it not somebody who seen the light"

Du är värdefull !

Vill säga; Du är speciell, ingen är som du. Du är en bra människa, alla människor är bra, vissa utför mindre bra handlingar men du är fortfarande god.
Jag vet att om du bestämmer dej, så kan du bli vad du vill, du kan göra vad du vill, du kan uppfylla dina drömmar! Ingenting är omöjligt.
Du förtjänar att må bra!
Jag tror på dej.


Glöm inte bort att du är värdefull, VÄRDEFULL!

Vem har inte ångest över att börja skolan?

`Snart... alldeles för snart börjar pluggandet igen. Mitt lov har varit fantastiskt, med vissa undantag. Jag får sån ångest när jag tänker på allt jag måste göra i skolan, men vem får inte det?
Jag försöker tänka att det är ju fin fint att lära sig massa nya saker, för jag vill ju bli allmänbildad. Grejen är den att dte inte är på mina villkor, det går så snabbt fram och man blir aldrig klar... aldrig någonsin.
Men skolan, som allt annat, blir ju precis till vad man gör den.

En sak på tala om skolan, som jag har egna erfarenheter av är att det går betydligt enklare att koncentrera sig och prestera på topp om man äter. När man är undernärd befinner sig kroppen i ett stresstillstånd vilket gör att man måste kämpa så himla mycket mer i skolan än de normalviktiga, för att uppnå samma resultat.
För att bli fri, för att må bra och minska ångesten behöver DU äta normala portioner. Du kanske tänker att du äter såå mycket mer än alla redan. Vilket ofta inte är sant eftersom "vanliga" människor småäter utan att ens tänka.

Ha det bra, go natt!


You know it's true, everything I do, I do it for you

2009 here we come !

Gott nytt år!

Det här året ska bli braa! Mitt 2008 var helt okej, det hände mycket bra om man jämför med tidigare år. 2007 var det värsta jag varit med om, kan ha att göra med att jag var instängd på ätstörningsenheten, vilket hjälpte, men var oerhört plågsamt. År 2008 dog min morfar, bröjar grina direkt när jag tänker på det.. Det gör såå ont. åh:/
Men för övrigt var året bra. För många killar bara, men ni som känner mej, vet väl hur jag är..

År 2006 var julen fruktansvärd, jag mådde dåligt pyskiskt och kroppsligt. Horrible. År 2007 var julen hemsk. Jag mådde dåligt psykiskt och hade sjukt mycket ångsest. DOCK, julen 2008, jag åt en pepparkaka ochen lussebulle (och massa annat så klart) som jag hade lovat mej själv. Jag åt tårta på min födelsedag och jag övertränar inte. Andra problem still goes on. Men jag tror det går framåt.
Jag är i en svacka nu, pga en kille. det gör så ont i mig. Men det är sånt som löser sig.. till slut.

Jag tror stenhårt på 2009! Det kommer bli vårat år! Vi ska må bra ioch göra roliga saker, ellerhur?


Kramar

It can only get better

RSS 2.0