Bekämpa din ångest!

Ångest är en av de obehagligaste känslorna jag vet.
Ångest är en mix, en blandning av massa olika känslor som bara blir kaos. Detta inre kaos urartar sig på olika vis hos olika personer, alla har vi våra sätt.. Vissa mindre bra.
När man får ångest kan det kännas som världen ska gå under, man dör inombortds lixom, det är så jobbigt att man inte står ut. Ångesten behöver inte heller vara så stark, men desto längre man går med en ätstörning desto starkare blir ångesten. Detso starkare blir ana, jävulen inom dej som vill att du ska lida till varje pris.

För att vi tillsammans ska kunna ta oss igenom det här hemska så kan man tänka så här: Ångest är en som våg, (kanske en tsunami i värsta fall, dåligt skämt:P). Jo, det jag vill säga är att den inte pågår för evigt.
Ågesten når sin topp där det är jobbigt eller väldigt jobbigt, sen avtar den. Men många vill ju så klart inte att den ska nå sin topp, därför gör man någonting så att det känns bättre (FÖR TILLFÄLLET), det känns ju intre bra för evigt, därför min vän är det ingen bra metod.
Om man istället utstår ångesten tills den börjanr avta och försvninna, då har du vunnit, du har du klarat det, för du är så jävla bra! Vi det tillfället har du klarat en gång. Nästa gång ångesten slår till, se till att stå ut!
Var inte ensam.

Försök inte trycka undan dina känslor utan tänka på varför du känner som du känner och vad som utlöste det.
När du klarat det första gången blir det enklare och enklare eftersom ångeten och ana blir svagare och du starkare.Makes me that much stronger


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0