När det känns jobbigt....

Åh, jag åt naturgodis både igår och idag och min mage är svullen, det är jobbigt. Men det här fixar jag... ! Det går över. Komihåg det när det känns jobbigt, det kommer bli bättre, ge inte upp! Det finns många som drömmer om godis, många som aldrig fått chansen att äta sånt, sånna som kämpar varje dag för att överleva på gatan. Ta vara på dina möjligheter. Det är ingen fara. Ingen tycker sämre om dej för att du äter sånt som är gott, snarare tvärt om, det är socialt och man orkar vara glad och trevlig. Njuta och må bra, du förtjänar det!!! <3

Kraaam


Musik ska byggas utan glädje, utav glädje bygger man musik

Har du någon gång tänk på vilket inflytande musik kan ha på ens humör? Helt sjukt ju! Vissa låter blir man ju rent utav ledsen av, medan andra sprider glädje. Tips om du känner dej nere, poppa bra musik som påminner dej om någon underbar person eller någon kul händelse.
Det finns några låtar som betyder mycket för mej.. Bl a "Eye of the tiger" som jag jämt tränade till förut.. jämt.
Sen "Hallelujah", även om den är sorglig så blir jag glad av den, för den är såå fin. Har dock slutat att lyssna på den precis varenda dag :D

Lyssnar på 21 guns just nu! Den är kanonbra!Jordens ungergång!!!!!

Okej, NU är det verkligen dags att börja leva. Jag och min familj pratade om mayafolket idag och deras kalender, som baseras på energinivåer. Den 22/12 2011 går jorden in i en ny energinivå...
Där tar kalendern slut = Jorden går under. Om vi har ca 2 år kvar att leva mina vänner... herregud! Då ska vi verkligen ta vara på det! Ellerhur?
Ska man svälta bort sin sista tid? Ska man stressa? Ska man tänka på kalorier? Ska man träna ihjäl sig?
NEJ! Lev lyckligt, gör ditt liv till vad du verkligen - innerst inne- vill att ditt liv ska vara. Du vet det, jag vet det. Du vill vara lycklig, leva som alla andra, äta vad du vill, slippa tvång stress och press.


Kramar!

Leva livet

Åh så typiskt mej, fixar och donar och pillar... hm, mina vänner var hem till mej igår.. Och så går jag och oroar mej. Herregud, de tycker ju om mej även om jag skulle ha damm under sängen!
Nej, skärpning.
Det blev iaf lyckat och jättetrevligt. Fattar inet varför jag ska oroa mej.
Slutsats: Oroa dej aldrig, det fixar sig alltid!
Njut och ha det bra!
Leva livet, kom så ska vi leva liiivet !

Vänner, friends, amigos

De är viktigt att umgås med vänner som får en att må bra! Just nu så tänker jag mycket på umgängeskretsar.. Det finns en vän som jag tycker väldigt mycket om, men hon påverkar mej negativt och jag är ganska säker på att jag påverkar henne negativt. Jag vill ju så gärna umgås med henne, men de är svårt, för det FÅR INTE bli tävlingar om mat. Jag ska prata med henne..

Men de jag ville säga med det här inlägget är att du bör tänka efter så att du mår bra av dina vänner, det är viktigt att vara med personer som har bra inflytande.


Kram gonatt!


Ångra dej aldrig

"Ångra dej aldrig, det är bara onödigt" läste det citatet nyss. Tyckte det var så himla bra! för det är såå sant. Det är bara dumt att ågra vad man gör, äter eller säger etc, för det går inte att göra ogjort. Så lev här och nu!

För att må bra.....

Kämpar,kämpar och kämpar!
Jag äter och äter. Blev lite rädd igår, vägde mej och jag hade gått ner en del, isåg då att det jag äter inte räcker till, så det är bara att kämpa på. Även om de känns bra på nått vis så känns det även dåligt. Ni kanske känner igen känslan, jag hoppas dock att ni inte känner igen er. Men på något vis vet man ändå innerst inne vad som är rätt, vad som kommer ge en livet tillbaka, INNAN ana tar det ifrån oss. Jag vill leva, även om jag tvekar ibland så finns det någoting inom mej som slåss för att få må bra och leva. Jag vill tro att det här kommer ha en bra utväg, jag vet att livet stå previd mej, jag måste bara välja. Jag har velat i många år.. Men nu jävlar! Är du med mej? Vi kämpar tillsammans!


Vill tacka Jenny, du får mej att tänka positiva tankar! Tack! <3

RSS 2.0